Uitlaatservice De Vrolijke Hond wandelt in de losloopgebieden van Park Zypendaal en het Rozendaalse Veld.

Er wordt van maandag t/m vrijdag dagelijks gewandeld, afwisselend in Park Zypendaal en op het Rozendaalse Veld met zorgvuldig samengestelde groepen, zodat iedere hond groot, klein, jong en oud zich prettig voelt. Elke wandeling duurt ongeveer 5 kwartier. Voor iedere hond is het belangrijk om in een groep te functioneren, dit vergroot de sociale vaardigheid en mentaal voelt hij/ zij zich beter. Zeker voor jonge honden is dit erg belangrijk. Zij kunnen gewoon mee wandelen, ook de oudere hond is bij mij welkom. Ik kijk altijd naar de behoefte van de hond en waartoe deze fysiek in staat is.                           

Veiligheid en ontspanning voor uw hond, zowel tijdens het vervoer als de wandeling zelf heeft een hoge prioriteit bij mij. Vandaar dat de groepen klein worden gehouden, ook om iedere hond zijn individuele aandacht te kunnen geven tijdens het wandelen.Verder kunnen honden van de zogenaamde vechtrassen helaas niet mee met de groepswandelingen. Het gaat dan om rassen als b.v. pittbull- amerikaanse stafford- amerikaanse bulldog- bull terrier. 

Vakantie

Er is mogelijkheid om uw hond tijdens uw vakantie of weekendje weg door mij te laten verzorgen. Uw hond leeft dan bij mij in huis, samen met mijn eigen honden. Natuurlijk gaat uw hond dan dagelijks mee met de groepswandeling en de andere uitlaatrondes met mijn eigen honden. Om van deze service gebruik te kunnen maken moet uw hond wel met mijn katten door 1 deur kunnen! Reuen moeten gecastreerd zijn aangezien ik zelf alleen maar teven heb. 

Er is beperkt plek ! 

Ook kunt u uw overige huisdieren bij u thuis door mij laten verzorgen tijdens uw afwezigheid. Denk hierbij aan uw kat, vogels, kleinere dieren als konijn en cavia, ook reptielen of andersoortige exotische dieren. Ik heb ruime ervaring met het verzorgen van diverse diergroepen.

Kennis maken.  

Op afspraak kom ik bij u langs om kennis te maken met u en uw hond.
Als het klikt wil ik graag alle bijzonderheden over uw hond weten, om niet voor verrassingen te komen staan tijdens de wandeling. Daartoe vullen we gezamenlijk een intake formulier in. Indien gewenst kunt u met uw hond eerst een keer met mij gaan wandelen.

Halsband / penning.

Uw hond krijgt van mij een halsband met telefoonnummer van de uitlaatservice om bij het ophalen. Als dit niet past of uw hond vind het vervelend om een halsband omgedaan te krijgen bevestig ik een penning aan zijn eigen halsband.

Ontvlooien en ontwormen.

Als extra service is er de mogelijkheid om het ontvlooien en ontwormen van uw hond door mij te laten verzorgen. 

Vervoer van uw hond.

Uw hond wordt opgehaald met een ruime bestelbus. Om de honden zo veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren is de bus ingericht met ruimeHondenuitlaatservice regio arnhem benches met anti-slipmat waar de honden makkelijk in kunnen staan, zitten of liggen. 
De bus is voorzien van een elektrisch ventilatie systeem, wat voorkomt dat de temperatuur zomers oploopt als de bus stil staat.
Verder wordt de bus regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
Ook een ehbo kit en een brandblusser zijn in de bus aanwezig.

 Contact opnemen

Joomla SEF URLs by Artio