Uitlaatservice De Vrolijke Hond wandelt in de losloopgebieden van Park Zypendaal en het Rozendaalse Veld.

Er wordt van maandag t/m vrijdag dagelijks gewandeld met zorgvuldig samengestelde groepen, zodat iedere hond groot, klein, jong en oud zich prettig voelt. Uw hond kan alleen met mij mee op vaste dagen en minimaal 1x per week!!             

Veiligheid en ontspanning voor uw hond, zowel tijdens het vervoer als de wandeling zelf heeft een hoge prioriteit bij mij. Honden van de zogenaamde vechtrassenkunnen helaas niet mee met de groepswandelingen. Het gaat dan om rassen als b.v. pittbull- amerikaanse stafford- amerikaanse bulldog- bull terrier en kruisingen van deze rassen. 

Kennis maken  

Op afspraak kom ik bij u langs om kennis te maken met u en uw hond. Ik wil dan graag alle bijzonderheden over uw hond weten, om niet voor verrassingen te komen staan tijdens de wandeling.

Vervoer van uw hond.

Uw hond wordt opgehaald met een ruime bestelbus. Om de honden zo veilig en comfortabel mogelijk te vervoeren is de bus ingericht met ruimeHondenuitlaatservice regio arnhem benches met anti-slipmat 
De bus is voorzien van een elektrisch ventilatie systeem, wat voorkomt dat de temperatuur zomers oploopt als de bus stil staat.
Verder wordt de bus regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd.
Ook een ehbo kit en een brandblusser zijn in de bus aanwezig.

 Contact opnemen